WORD OOK GASTSPREKER

DE KRACHT VAN HET PERSOONLIJKE VERHAAL

Tijdens de Week van Respect geven honderden gastsprekers door heel Nederland gastlessen op scholen en sportclubs. De gastlessen staan in het teken van het delen van jouw persoonlijke verhalen.
De kracht van het persoonlijke verhaal is al 15 jaar één van de belangrijkste elementen in de Week van Respect. Ervaring leert dat dit zorgt voor (meer) begrip voor de ander, en je zo écht verbinding met jongeren. Door het gesprek met hen aan te gaan, inspireer je hen en maak jij het verschil.

DEEL JOUW VERHAAL

Afgelopen jaren gingen honderden gastsprekers zoals burgemeesters, wethouders, BN’ers, ministers, Kamerleden, topsporters, politieagenten, jeugdwerkers etc. de klas in om het gesprek met jongeren aan te gaan. Zij activeerden jongeren zélf bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt en aan deelneemt.

Samen bereikten we al ruim 1.7 miljoen jongeren en daar zijn we trots op! Doe jij ook mee?!

“De gastspreker heeft een prachtig brug geslagen tussen hem en de klas. […] Zij begreep hem, sprak Arabisch, legde uit, vroeg door, het was een hele waardevolle aanvulling. We hebben nu nog steeds contact met haar.”
– Leerkracht groep 7, basisonderwijs Groningen

PERSOONLIJK VERHAAL

HOE VERTEL IK MIJN VERHAAL

Met deze handleiding ondersteunen wij jou als gastspreker in wát jouw verhaal is en hoe je deze kunt vertellen in de klas.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Meld je aan

INSPIREER MET JOUW VERHAAL

WORD OOK GASTSPREKER!

DOWNLOADS

GASTSPREKERS

Handleiding Gastsprekers

Didactische Tips Gastles

Checklist Gastsprekers

Respect CommunicatieKit