PARTNERGEMEENTEN

SAMEN STAAN WE STERK

Gemeenten vormen een fundamentele samenwerkingspartner in de Week van Respect. Zij weten bij uitstek wat er bij hen speelt en wat er nodig is. Om respect structureel in te bedden, is het daarom belangrijk de handen ineen te slaan op lokaal niveau. Als partnergemeente haak je aan op het gedachtegoed, landelijke impact en onze expertise op het activeren van jongeren: de generatie van de toekomst. Alle scholen en sportclubs in de gemeente kunnen rekenen op onze expertise, ondersteuning en lesmaterialen.

Met onze nationale impact en expertise, en de lokale kracht van gemeenten, bouwen we samen aan een respectvolle samenleving. Samen staan we sterk!

Alle Informatie

DRAAIBOEK GEMEENTEN

In dit draaiboek vindt u het aanbod vanuit de Respect Foundation om van uw gemeente een échte respectgemeente te maken. Via een stappenplan nemen we u mee welke mogelijkheden er zijn om optimaal deel te nemen aan de Week van Respect 2020. En bij vragen, staat ons team voor jullie klaar!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

AANTAL PARTNERGEMEENTEN 2020:

0

0+

GEMEENTEN

0

SPORTBONDEN

0+

SCHOLEN

0+

GASTSPREKERS

WEEK VAN RESPECT

DOWNLOADS GEMEENTEN

Draaiboek Gemeenten

Uitnodiging voor scholen

Uitnodiging voor gastsprekers

Uitnodiging gastles op scholen

Inschrijfformulier gastsprekers

Standaard matchmail

Uitnodiging Sportclubs

Respect CommunicatieKit

Meld je aan

WE SLAAN DE HANDEN INEEN

WORD OOK PARTNER GEMEENTE!

PARTNERS

PARTNERGEMEENTEN 2020

De officiële partnergemeenten van de Week van Respect 2020 zijn: