ONTVANG EEN GASTLES

DE WEEK VAN RESPECT OP SCHOOL

In de Week van Respect richten wij ons op jongeren; de generatie van de toekomst. Want wat zij jong leren, nemen zij de rest van hun leven mee. Respectvol samenleven begint daarom op school. Iedere dag zetten docenten en leerkrachten zich in om leerlingen respect voor zichzelf, elkaar en hun omgeving mee te geven. De Respect Foundation maakt zich hard om, met expertise en ervaring, hen hierin te ondersteunen.

Tijdens de Week van Respect kunnen alle deelnemende scholen daarom rekenen op inspiratie, (les-)materialen en natuurlijk gastlessen bij het volop activeren van hun jongeren.

Dus waar wacht je nog op? Vraag een gastles aan (, bestel je eigen Respectbox en organiseer de Week van Respect bij jou op school!

DOE MEE

DRAAIBOEK VOOR SCHOLEN

Ter ondersteuning bieden wij alle scholen een Week van Respect 2020 draaiboek; geheel met stappenplan, inspiratie en bijbehorende materialen. En bij vragen staan wij voor jullie klaar!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

“Het verschil tussen een respectvolle en niet respectvolle burger wordt gemaakt in het klaslokaal.”

– Rabbijn Awraham Soetendorp

Alle Informatie

Direct aan de slag met het lesmateriaal

Speciaal voor de Week van Respect ontwikkelen we jaarlijks een nieuwe themales (PO, VO, MBO) toegespitst op de actualiteit van het betreffende jaar.

De Respect Foundation is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lesmaterialen die invulling geven aan sociale veiligheid en burgerschap (Respect Educatie). Al onze lessen zijn ontworpen om ‘moeilijke’ thema’s bespreekbaar te maken en/of basisvaardigheden te leren. Zo bieden we leerkrachten en docenten praktische en ‘ontzorgende’ ondersteuning op: het bespreken van actuele maatschappelijke issues, kritisch denken, diversiteit, identiteit, seksuele weerbaarheid, (cyber)pesten en communicatieve vaardigheden. Vind meer informatie op RespectFoundation.nl (link naar respecteduactie pagina)

LAAT HET ZIEN

MAAK JE EIGEN RESPECT POSTER!

DOWNLOADS

SCHOLEN EN SPORT

Draaiboek voor Scholen

Aanmeldformulier Gastles

CommunicatieKIT Bestellen

0+

GEMEENTEN

0

SPORTBONDEN

0+

SCHOLEN

0+

GASTSPREKERS