MELD JE AAN

RESPECT OP JOUW SPORTCLUB

In de Week van Respect richten wij ons op jongeren; de generatie van de toekomst. Want wat zij jong leren, nemen zij de rest van hun leven mee. De leefwereld van jongeren speelt zich niet alleen af op school. Ook hun sportclub vormt een belangrijk onderdeel. Respectvol samenleven begint daarom (ook) op de sportclub.

Bijna iedere dag zetten coaches en trainers zich in om hun jonge sporters te trainen en te stimuleren. Met hierbij de belangrijke pijlers: respect voor jezelf, elkaar en je omgeving.

Doe mee aan de Week van Respect en zet het thema volop in de aandacht op de sportclub! Ter invulling van een veilig en respectvol sportklimaat bieden wij alle deelnemende sportclubs inspirerende Respect activiteiten. Vind deze in het draaiboek “Organiseer de Week van Respect, sporteditie!” Geheel met stappenplan en bijbehorende materialen.

Alle Informatie

DRAAIBOEK SPORT

De Week van Respect organiseren bij jouw op de sportclub? Houd deze pagina in de gaten voor ons diverse aanbod. Aan het eind van de zomer bieden wij respect video’s, het ‘draaiboek sport’ en nog veel meer! Heb je alvast een vraag? Neem contact met ons op.

Ik kijk ieder jaar weer uit naar de speciale Respect wedstrijd!

DOWNLOADS

SCHOLEN EN SPORT

Draaiboek voor Scholen

Aanmeldformulier Gastles

CommunicatieKIT Bestellen

Meld je aan

FOCUS OP MEER RESPECT

DOE OOK MEE!

NATIONALE SPORTBONDEN

SPORTBONDEN

Wij zijn enorm blij met de 12 nationale sportbonden die zich al aan de Week van Respect verbinden:
0+

GEMEENTEN

0

SPORTBONDEN

0+

SCHOLEN

0+

GASTSPREKERS